TP-Link предлага впечатляващи отстъпки за десетки продукти на Черен петък

Черен петък

Link, световният лидер в предоставянето на мрежово оборудване за индивидуални потребители и за бизнеса, обяви списъка на продуктите, включени в промоцията за Черен петък 2021 в България, и предлага десетки високоефективни устройства на най-добрите цени за годината.

Тази година най-важните продукти, включени в предложението, са Wi-Fi 6 маршрутизаторите, TP-Link Deco Mesh Wi-Fi системите, интелигентните устройства от гамата TP-Link Tapo, а също и устройства от категорията на AC рутерите, разширители на обхвата, суичове, адаптери и най-успешните модели по стандарта N.

„Искаме да предложим на нашите клиенти най-добрите отстъпки за най-актуалните технологии и най-добрите устройства. Затова продуктите, които TP-Link предлага с отстъпка за Черен петък, са най-вече мрежово оборудване по стандарта AX (Wi-Fi 6), а това означава, че най-актуалните технологии стават още по-достъпни за всеки бюджет. Вдъхновихме от избора на нашите клиенти и включихме в промоцията за Черен петък и промоционални категории устройства, които се радват на голямо търсене в България, като Gigabit Wi-Fi системи с Mesh технология и популярните сред българските потребители интелигентни домашни устройства,“

– каза Анна Чакърова, ръководител продажби в TP-Link България.

Най-добрите отстъпки за годината за най-актуалните технологии

Тази година за Черен петък клиентите ще могат да се възползват от най-актуалните технологии, предлагани от водещите продукти, и устройства, които набират популярност на българския пазар. Независимо дали търсят по-добър рутер, mesh система, която осигурява по-голямо покритие за целия дом, гейминг рутер за игри и стрийминг услуги, или устройства, които осигуряват свързаност в дома, потребителите ще могат да избират от десетки предлагани продукти за всякакви нужди при работа в мрежа.

За потребителите, които търсят Gigabit Dual-Band безжичен TP-Link Archer C64, е идеална възможност с гарантирана ефективна Wi-Fi връзка и безпроблемно свързване. С помощта на двулентовата технология AC,  Archer C64 позволява свързване на няколко устройства и едновременно предаване в лентата от 2,4 GHz и 5 GHz. За цялостното изживяване допринася технологията MU-MIMO, Beamforming, но също и с AP режим, който поддържа и създава нова точка за достъп за разширяване на Wi-Fi и Smart Connect сигнала.

В рамките на промоциита за Черен петък тази година потребителите могат да закупят и рутер Archer AX73 – Wi-Fi 6 Gigabit маршрутизатор с mesh технология, който предлага гигабитова Wi-Fi връзка за 8K стрийминг и до 5400 Mbps Wi-Fi за по-бързо сърфиране, стрийминг и изтегляне на данни и приложения, едновременно. Продуктът може да поддържа до 200 свързани устройства, както и технологии MU-MIMO и OFDMA за намаляване на блокирането и средно четири пъти по-висока мощност на сигнала.

Рутерите AX50 и AX55 също ще се предлагат на отлични цени, като и двата модела ново поколение са съвместими с технологията Wi-Fi 6 и осигуряват скорост от 2402 Mbps при 5 GHz и скорост от 574 Mbps в лентата от 2,4 Ghz, за по-плавно стрийминг съдържание и по-бързо изтегляне.

Archer A8 е модел, който може да се закупи на страхотна цена на този Черен петък – MU-MIMO Wi-Fi маршрутизатор, който осигурява предаване и приемане на данни в три потока, за безупречна работа с вашите 3 × 3 клиентски устройства. Благодарение на технологията Beamforming той също така осигурява високоефективна безжична връзка, докато технологията Smart Connect насочва потребителите към най-малко натоварената лента, а Airtime Fairness оптимизира и времето на употреба.

Mesh системи с висока ефективност на чудесни цени

Надеждна мрежа, която покрива целия дом, и безпроблемното свързване на всички устройства са двата най-важни аспекта за по-добро онлайн изживяване, независимо дали става дума за филми, онлайн игри, или сърфиране. Mesh системите на TP-Link Deco X60 и Deco S4 стават все по-популярни и отговарят на изискванията на все по-голям брой клиенти.

Deco X60 осигурява скорости до 3000 Mbps – 2402 в лентата от 5 Ghz и 574 Mbps в лентата от 2,4 GHz – както и технологии като OFDMA и MU-MIMO, които предоставят четири пъти по-висок капацитет за едновременно предаване на сигнал до няколко устройства, а сега може да закупите на много специална цена. Що се отнася до Deco S4, AC1200 mesh системата използва комплекс от 3 модули, за да постигне гладко покритие на Wi-Fi мрежата в целия дом и елиминира перманентно областите със слаб сигнал или без такъв. Mesh системата осигурява Wi-Fi сигнал на площ до 370 квадратни метра. А ако това не е достатъчно, потребителите могат просто да добавят още  модули Deco към мрежата, за да увеличат покритието. Deco S4 може да управлява трафика дори в най-натоварените мрежи, като осигурява връзка за до 100 устройства, а функцията „родителски контрол“ ограничава времето, прекарано онлайн, и блокира неподходящите сайтове според уникалните профили, създадени за всеки член на семейството.

Интелигентни домашни устройства, по-достъпни от всякога

Тази година за Черния петък клиентите могат да започнат прехода към една наистина интелигентна домашна система, като закупят смарт устройства от серията TP-Link Tapo. Камерите за наблюдение Tapo TC70 и Tapo C200 , както и интелигентният контакт Tapo P100 са идеални за потребители, които търсят висококачествени интелигентни устройства на най-достъпните цени.

Tapo P100 е Mini Smart Wi-Fi смарт контакт и чудесен избор, тъй като предлага дистанционно управление за незабавно включване/изключване на свързаните устройства с помощта на приложението Tapo. Друг продукт, който влиза в предложението за Черен петък тази година, е Интелигентната камера за сигурност TC70, с която  заснемате всяко изображение с кристално ясна разделителна способност от 1080 .Камерата може също да се завърта на 360​​° хоризонтално и 114° вертикално за цялостна перспектива. Интелигентната камера Tapo C200 също е чудесен избор – много популярен продукт с водеща функционалност и  в перфектен партньор в областта на сигурността за един съвременен дом.

Пълен списък на устройствата TP-Link, които могат да се закупят с отстъпка на Черен петък:

Wi-Fi 6 Routers: 

Mesh systems: 

Wi-Fi 5 Routers: 


4G Routers:

Smart Home devices:

Range extenders:

Powerline adapters:

Desktop switches:

Adaptors:

Продуктите, предлагани с отстъпка за Черен петък 2021, могат да се закупят от веригите за продажба на дребно, както и дилърите на компаният, както и други онлайн и офлайн магазини през партньорите на TP-Link , в това число Ardes, Jar Computers, Ozone, Gplay.bg, Laptop.bg, Plesio, Techmart, Technomarket, Technopolis, Stantek, Zora и други.

Партньорите за разпространение на TP-Link в България са Lancom & Virtualna Zona.

* Цялата информация и посочените модели подлежат на промяна без предизвестие, в зависимост от политиката на партньорите.

За TP-Link

Основана през 1996 г., TP-Link е световен доставчик на мрежови устройства и аксесоари. Според фирмата за анализ на пазара IDC*, TP-Link е пазарен лидер в широколентовото оборудване за WLAN и CPE с дистрибуция в над 170 държави и стотици милиони клиенти по целия свят. С богато портфолио от надеждни, високопроизводителни и достъпни мрежови устройства и решения и доказан опит компанията продължава да разработва оборудването за един свързан начин на живот, което отговаря на изискванията на бъдещето.

За повече информация относно TP-Link посетете https://www.tp-link.com/bg/ или ни последвайте във:

* Според IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker report, Q4, 2020

* Функциите Zero-Touch, AI-Driven, AutoChannel Selection са налични само за опцията на Omada, базирана на облака (опция, налична в следващия период от време).

Вашият коментар