Mercusys обявява промоционални предложения за десетки продукти по най-нова технология за Черен петък

Mercusys – марка, която се специализира в предоставянето на основни мрежови устройства и оборудване за осигуряване на отличен достъп до Интернет за множество потребители обявява промоционални предложения за десетки висококачествени мрежови продукти от своята гама по случай Черен петък.

Тази година, звездните продукти са Wi-Fi 6 маршрутизатори, Mesh гигабитови системи от гамата Mercusys Halo, както и устройства като AC маршрутизатори, уреди за разширяване на обхвата, комутатори и адаптери , както и най-успешните модели по стандарта N.

„Искаме да продължим да предлагаме най-доброто качество на най-достъпните цени за всички клиенти в България. Тази година нашият приоритет за Черния петък е възможно най-много хора да се възползват от устройства ни, предлагащи най-актуални технологии, като Wi-Fi 6. Независимо дали става дума за маршрутизатор за вашия апартамент, или за мощна mesh система, която предлага надеждна връзка за цялата къща, целта ни е всеки да открие в нашата гама точно това, което му е необходимо за най-доброто онлайн изживяване,“ – каза Леон Чен (Leon Chen), представител на Mercusys в България.

Високоефективни продукти, достъпни за всеки

На Черен петък 2021 г., точно както миналата година, фокусът е върху продукти от висок клас, които интегрират най-новите технологии и могат да покрият богата гама от нужди във връзка със свързаността. На Черен петък те могат да се закупят на промоционални цени от магазините на партньорите на Mercusys.

MR70X – първият маршрутизатор на Mercusys с технология Wi-Fi 6

Флагманът Mercusys MR70X  залага на бъдещето на свързаността благодарение на стандарта Wi-Fi 6 и прилага усъвършенствана технология, създадена специално натоварени сценарии на употреба. Всичко това има за цел да се разшири площта на покритие на Wi-Fi мрежата и да се поддържат стабилни връзки за пренос на данни.

Устройството предлага обща скорост до 1,8 Gbps (1201 Mbps при 5 GHz и 574 Mbps при 2,4 GHz), като същевременно осигурява 4 пъти по-голям капацитет за свързване, използвайки OFDMA и MU-MIMO за едновременно предаване на данни до и от повече устройства, с което значително се подобрява ефективността на мрежата .Така всяко съдържание, включително игри, стрийминг услуги или 4K видео, ще се възпроизвежда бързо и гладко, без забавяне или прекъсване.

Маршрутизатори по най-актуални технологии за всички мрежови нужди на потребителите 

Рутер Mercusys MR50GAC1900 Dual Band Gigabit с Beamforming, MU-MIMO, Smart Connect, родителски контрол и Modе Access Point поддържа без прекъсване скорости до 1900 Mbps (1300 Mbps при 5 GHz и 600 Mbps при 2,4 GHz) и предлага стабилна връзка за целия дом, така че потребителите да се възползват от силен Wi-Fi сигнал във всяко кътче.

В допълнение,  Full Gigabit портовете прехвърлят данни по кабел при гигабитова скорост за максимална ефективност, докато технологията MU-MIMO позволява на MR50G да комуникира с повече устройства едновременно. Не на последно място, функцията Smart Connect избира най-добрата налична лента за всяко устройство, за да оптимизира работата.

На Черен петък потребителите ще могат да закупят  на промоционални цени и  рутер Mercusys MR30G – Wi-Fi Gigabit AC1200, който осигурява скорости до 1,2 Gbps (867 Mbps при 5 GHz и 300 Mbps при 2,4 GHz), предлага много лесно управление на мрежата, сигурност и ефективност чрез софтуерните функции като Родителски контрол, QoS и Мрежи за гости.

В предложението за Черен петък на специална цена е включенн и рутер  AC12G . Технологиите IGMP Proxy/Snooping, Bridge и Tag VLAN позволяват стрийминг на IPTV с помощта на определени Gigabit LAN портове, оптимизирайки видеосъдържанието при висока разделителна способност.

Най-добрата връзка за целия дом с най-добрите Mesh системи

Филми, онлайн игри или интелигентни продукти за дома – потребителите не следва да се притесняват за стабилността на Wi-Fi връзката си.

Mesh системата на Mercusys Halo H50G е осигурява възможност три отделни AC1900 устройства/модула да покриват до 557 квадратни метра.

Технологиите Steering, Band Steering и APS (Adaptive Path Selection) автоматично избират най-добрата връзка за потребителските устройства и Wi-Fi мрежата функционира с най-добрия си капацитет. Всеки модул в H50G Wi-Fi mesh системата предлага бързи двулентови връзки със скорост до 1,9 Gbps. С 6 едновременни потока данни, Halo H50G дава възможност да се възползвате от най-бързите стрийминг услуги, игри или скорости на теглене. По този начин mesh системата може да осигури оптимални скорости за до 100 устройства. С помощта на технологията MU-MIMO, Halo H50G поддържа едновременно свързани телефони, компютри и IoT устройства при най-добра производителност.

 

Вашият коментар