Mercusys® обявява Halo H50G – първата Mercusys® система с Gigabit мрежа, идеална за свързване в целия дом

Mercusys®, марка, специализирана в предоставянето на основни мрежови устройства и аксесоари, с цел да предложи отличен достъп до Интернет за възможно най-много хора, анонсира пускането на първата си мрежова Wi-Fi Gigabit система за целия дом – Halo H50G. Mercusys® стартира и свое собствено приложение, чрез което устройствата на компанията могат да се конфигурират и управляват бързо, за минути. Нестабилнa връзка и бавни интернет скорости – това е истински кошмар в съвременния свят. Mercusys Halo H50G решава тези проблеми, тъй като работи като единна система с Wi-Fi скорости до 1,9 Gbps, за да гарантира силен сигнал във всеки ъгъл на дома.

„Въвеждането и приемането на Mesh технология бележи нова ера в Wi-Fi, като замества традиционните рутери и дава възможност на потребителите да се насладят на най-доброто покритие и стабилна мрежа, независимо от вида и размера на дома си.“ споделя Леон Чен, представител на Mercusys® за България. „Вълнуваме се от представянето на тази най-съвременна технология на нашите клиенти чрез Halo H50G – първата ни Gigabit мрежова система, която предоставя разширени характеристики и функции на изключително конкурентна цена. Новото приложение Mercusys предлага поддръжка на английски език. Mercusys Halo H50G има тригодишна гаранция. “

Безпроблемен стрийминг навсякъде

Независимо дали говорим за филми или онлайн игри, потребителите не трябва да се притесняват за Wi-Fi връзката. Halo H50G  предлага две или трите отделни устройства /модула/  AC1900, като по този начин осигурява покритие на сигнала  до 557 кв.м.

С Halo H50G потребителите не трябва да прекъсват дейността, за да променят мрежата или да рестартират рутера. С цел поддържане на възможно най-силни връзки са добавени нови технологии като AP Steering, Band Steering и APS (Adaptive Path Selection), които автоматично избират най-добрата връзка за устройствата на потребителите, така че Wi-Fi мрежата да работи с най-добрия си капацитет.

Системата Halo Mesh H50G включва няколко устройства, за да може да се адаптира към всеки дом, независимо дали става въпрос за апартаменти, или големи многоетажни къщи. Използвайки приложението, потребителите могат да определят най-ефективното позициониране за всяко устройство, за да осигурят покритие в целия дом. Ако пакетът от 3 устройства не е достатъчен, потребителите могат по всяко време да добавят един или повече Halo модули за разширена мрежа.

Над 100 Wi-Fi свързани устройства с 1.9 Gbps Dual Band скорости

Всяко устройство на H50G Wi-Fi мрежовата система предлага бързи двулентови връзки с комбинирани скорости до 1,9 Gbps. С 6 едновременни потока от данни, Halo H50G предлага по-голяма честотна лента, така че потребителите да могат да се насладят на най-бързите скорости за стрийминг, игри или изтегляне на съдържание. Това означава, че мрежовата система може да осигури оптимални скорости за над 100 устройства, а с помощта на технологията MU-MIMO, Halo H50G поддържа телефони, компютри и IoT устройства едновременно свързани, осигурявайки най-добрата производителност.

Приложение Mercusys, лесна и бърза конфигурация, само за няколко минути

С пускането на новия Halo H50G, Mercusys® предоставя на потребителите първото си мобилно приложение, което предлага най-лесния начин за конфигуриране, управление и персонализиране на домашната Wi-Fi мрежа. Без нужда от технически познания, потребителите просто трябва да следват стъпките на екрана, генерирани от приложението Mercusys, за да преминат през целия процес на инсталиране и конфигуриране на оборудването само за няколко минути. Освен това, с помощта на приложението те могат да управляват времето, прекарано онлайн от деца, QoS (Качество на услугата), мрежи за гости, месечни отчети, сигнали за нови свързани устройства и много други.

Вашият коментар