Sofia Airport Center бе домакин на Общото събрание на членовете на БРТПП

Sofia Airport Center бе официален домакин  на Общото събрание на членовете на Българо-румънската търговско-промишлена палата (БРТПП).  Заседанието се проведе в сграда A2, която притежава сертификат LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) Gold. Престижното признание е за използване на екологични строителни материали и енергоефективни технологии.

Събитието се проведе в хибриден формат в луксозната конферентна зала “Boardroom”. Модерното пространство предложи на присъстващите на място членове пълноценна и безопасна комуникация, а кратките бизнес почивки бяха изпълнени с приятни емоции край красивото езеро и неговите обитатели – пъстроцветните японски шарани „Кои“.

Sofia Airport Center е част от портфолиото на фонд II на Revetas. Интегрирането на екологични, социални и управленски принципи в културата на цялата група е от изключително значение за холдинга като европейски инвестиционен консултант в областта на недвижимите имоти. Основно стратегическо направление на групата е внедряването на инициативи на ESG и установяване на пътна карта за въглеродна неутралност в цялото портфолио, фокусирано около концепцията за екосистемата Revetas.

Цялостната корпоративната стратегия  включва поредица от иновативни, дизайнерски, технологични и екологични решения. Главната цел е, не само да се спазват мерките за здравословна и безопасна среда, но и да се повиши производителността и благосъстоянието на всички наематели. Пример в тази посока е подобряване на вътрешните и външните общи части, създаване на гъвкави работни пространства, реновиране на части от сградите, изграждане на фитнес зали на открито, допълнителни зелени зони, места за отдих и други, така че да отговарят на нуждите на служителите. Всички мерки имат за цел да намалят гъстотата в офисите, предлагайки иновативни работни решение извън традиционните представи за офис пространство.

Българо-румънска търговско-промишлена палата (БРТПП) обединява различни компании, които осъществяват обмен на пазарна информация, опит и бизнес контакти. Организацията  подкрепя бизнеса между България и Румъния и има за цел да подпомага фирмите членуващи в нея да реализират идеите и инициативите си.

 

 

Вашият коментар