Жените и парите – процеси на управление

На 17.07. се проведе съвместно събитие между Consendo и Бизнес на високи токчета

На 17.07. в ресторант „Бодега“, ул. „Цар Иван Асен“ 6, компанията за финансово консултиране Consendo отговори на актуални въпроси, които стоят пред всяка жена предприемач, която иска да надгражда своите експертни умения и да се развива. Какъв е икономическият ефект от участието на жените на високи управленски постове? Как управляват парите си? Дали е важно да ги инвестират, или харченето им не е нещо лошо?

Съвместно с най-красивата бизнес организация – Дамски клуб “Бизнес на високи токчета”, се проведе практическият семинар за финансовата група на клуба – “Защо да управляваме парите си? – инвестиция, защита или просто харчене.”

Фокус групата по финанси получи съвети и тактики за инвестиции и управление на финансите от консултанта по управление на парите Павел Хрисков, експерт по лични финанси в компания Consendo. Благодарение на дългогодишения му опит и наблюдения в сферата на финансите – съветите му дадоха добавена стойност на уменията на младите дами.

Това е началото на  серия съвместни събития на Consendo и Дамски клуб “Бизнес на високи токчета”, чиято цел е да подпомогнат нежните бизнес лидери във  организирането на бизнес процесите. Участниците получиха полезни съвети за това как да управляват сами парите си, а не парите тях. Серията практически обучения за финансова независимост ще се провеждат всяка сряда, като са безплатни за членове на клуба, а входът за външни лица е 15 лв.

Намерете повече информация за тях тук: https://www.facebook.com/clubvisokitokcheta/events

Живеем в безпрецедентни времена на промени спрямо приемствеността на жените в бизнеса и отстояването на тяхното място. Образът на жената лидер в бизнеса е многопластов. Както при мъжете, така и при жените бизнес лидерството е сложен процес. Чрез него всяка жена предприемач надгражда своите умения да се развива. Веднъж тръгнала по пътя на успеха, започва трудният процес на отстояване на качествата и компетенциите.

***

Дамският клуб “Бизнес на високи токчета” има за цел да помогне на бизнес дамите от малкия и средния бизнес да отстояват своята заслужена позиция в бизнес обществото и да развиват своите качества и умения. Чрез контактите и обученията за своите членове клубът не просто изгражда лидери, но и създава дългогодишни приятелства. Постоянните контакти между бизнес дамите в клуба стимулират сътрудничеството и партньорството помежду им с цел утвърждаване в бизнеса и защита на техните интереси. Фокус групите позволяват на всеки член да намери най-интересното за себе си поле за развитие.

Вашият коментар