Да не позволим на финансите да ни управляват

Consendo с поредица от практически финансови събития

На 01.06. се проведе събитие от поредицата “Пътят към финансовата свобода”. Експертите Павел Хрисков и Стоян ……  запознаха участниците с различните начини за управление на финансите. Този, както и предходният семинар, който се проведе на 30 април, беше насочен към всички, които се интересуват как да контролират парите си и да взимат финансови решения.

С поредица от практически казуси бе потърсен отговор на въпроса – възможна ли е финансовата свобода? Бяха обсъдени различни аспекти на вземане на важни житейски решения, които не са базирани на наличностите по банковата сметка, а на това, което човекът иска и към което се стреми. Финансовата свобода е напълно възможна – категорични са експертите на CONSENDO и го доказаха споделяйки  личен опит. Казуси, които са реално преживени от тях и развивани в продължение на следващите 7-8 години с техните клиенти.

  Семинарът беше демоверсия на серия задълбочени обучения, които се подготвят. Те включват практическа работа в малки групи (до максимум 8 човека). Темите ще са свързани с управление на личните финанси и развитие на техните инвестиции.

“В нашите обучения фокусът е индивидуалното внимание към всеки един участник, а не да даваме панацея”

– споделя Павел Хрисков, визионер на Consendo.

Целта на практическите работни семинари на CONSENDO е да помогнат на хората да се замислят какво правят и дали това, което правят, наистина е това, което искат. Дали то води до постигане на истинските им мечти, или по-скоро ги завърта в порочен кръг?

Следващите събития ще се състоят на 15.06. и на 13.07. Очаквайте практически съвети как да направите първите стъпки по пътя на финансовата свобода. Събитията ще бъдат водени от Павел Хрисков и Димка Кънчева. Чрез техния дългогодишен опит и висока експертиза в сферата на счетоводството и финансите съветите им ще ви дадат много добра насока как да поемете контрол над парите си.

Повече за събитията на CONSENDO: https://consendo.bg/event

Вашият коментар