Качествената ICT инфраструктура прави дигитализацията възможна

Новател ще представи своята трансформация от чист телеком доставчик към доставчик на управляеми ICT услуги на предстоящия B2B TECH FORUM 2019

 

Петък, 29 март 2019 г., в Capital Fort София ще се проведе форумът Перфектната буря: Cloud, AI and Blockchain Evolution  , който събира за четвърта година водещите експерти от света на информационните технологии. Сред основните партньори на професионалния форум е компанията Новател – част от Deutsche Telekom Group.

Новите технологии поставят всяка индустрия пред сериозно предизвикателство – нови бизнес модели и участници, промяна на клиентските нагласи – споделя  Камен Георгиев, Директор продажби на Новател ЕООД, който ще представи темата CLOUDIFICATION. FOR EVERYONE. – Ако бизнесът не действа бързо и адекватно, е много вероятно пазарът да го изхвърли след време. Самите ние преминахме през сериозна трансформация през последните 3 години – от това да бъдем чист телеком доставчик към доставчик на управляеми ICT услуги. Решихме да участваме на форума, за да разкажем за тази трансформация и за това как виждаме нашата роля в днешната технологична еволюция.“

Сред другите говорители и модератори ще са топ мениджърите на компании като Oracle, Scyscanner, LimeChain, Imagga и други. Експерти във високите технологии ще демонстрират какви са тенденциите и ползите за бизнеса.

Навлизането на новите технологии във всички сфери на икономиката у нас дава на българските фирми неограничени възможности, но и нови предизвикателства за комуникация с клиентите и партньори в дигиталното пространство.

Камен Георгиев е категоричен, че днес бизнесът е 100% зависим от ICT инфраструктурата си. „Прекъсването, било то на интернет в офиса, електронна поща или ERP системата води със себе си загуба на приходи и доверие в клиентите. Преди години на ICT инфраструктурата се гледаше само като на разход, много често неглижиран от бизнеса. В днешно време качествената ICT инфраструктура прави дигитализацията възможна, което позволява развитието на нови бизнес модели и конкурентно предимство“ – добавя той.

B2B TECH FORUM 2019 ще представи решения, които имат за цел да автоматизират процесите във фирмите. Всички играчи на пазара се опитват да бъдат на гребена на новите технологии, като категорично се насочват към облачните услуги, изкуствения интелект, автоматизираните решения, но все по-силен става интересът и към новата пазарна ниша, отворила се с навлизането на т.нар. блокчейн технологии.

Вашият коментар