Българо-австрийската компания CloudFaces отличена с първа награда за Мобилна Иновация

Снимка: by rawpixel on Unsplash

Технологичната компания CloudFaces Software Services GmbH спечели първо място в категория Мобилна Иновация на годишните награди на b2b Media Awards. Четвъртото издание на конкурса отличи най-добрите предприемачи, иновативни компании, креативни пространства и социално значими каузи. В конкурса участваха и проекти с образователна цел в сферата на бизнеса.

Журито даде своята оценка въз основа на критерии като новаторство в разработваните продукти и услуги, оригиналност на идеите, ефективност в реализацията и представянето на проектите, както и динамично и устойчиво развитие.

“Това е второто признание, което печелим в рамките на последните няколко седмици. За мен е изключителна чест да ръководя тази млада и амбициозна компания. Вярвам, че тепърва предстои да завоюваме нови върхове,”

сподели Надя Динишева, Управител на CloudFaces.

Компанията има реализирани проекти в областта на застраховането, търговия на дребно, електронни магазини, ресторатньорство, ветеринарни клиники, туризъм и др. Проектите могат бързо и лесно да се адаптират за нуждите на фирмите, както и да се приложи специфичен бранд и визия за компаниите.

“Получаването на тази награда е огромно признание за целия екип на CloudFaces и трудът ни през последните години.”

коментира Недялко Недялков,  Стратегически директор и партньор в CloudFaces.

 

 

CloudFaces разработва иновативна платформа, с която намалява времето за разработване на мобилни приложения и предлага значително по-конкурентни цени за бизнеса.

Използвайки технологичната платформа, компанията създава цялостни мобилни решения, адаптирани към конкретния бизнес модел и бранд идентичност на клиента в рамките на няколко дни.

CloudFaces е основана през 2013г. във Виена и не след дълго печели първото си финансиране от Австрийската Агенция за насърчаване на научни изследвания и иновации, с което усъвършенства своята технология и развива нови функционалности, оптимизиращи процеса по създаване на мобилни приложения.

Към момента, екипът на CloudFaces надвишава 20 души – компанията се разраства постоянно, като през последните месеци инвестира и в развитие на своите маркетинг и търговски екипи с цел привличане на нови клиенти и навлизане на стратегически пазари.

Вашият коментар