Milestone Systems ускорява иновациите и увеличава капацитета за развитие с 45%

Photo by Stephen Dawson on Unsplash

Голямата инвестиция в иновации ще бъде направена в шест ключови технологични области и ще е разпределена в няколко локации – София, Копенхаген и Барселона
София – 22 юни, 2018 – Milestone Systems ще увеличи капацитета си за иновации с 45% до края на 2019 г. и ще изпълни плановете си за разработка на уникални иновации, които ще отговорят на бъдещите пазарни изисквания в шест ключови иновационни области. Част от тази инвестиция ще бъде насочена към офиса на компанията в София.
Инвестицията цели да увеличи капацитета за развитие на революционни иновации в области като deep driver integration, усъвършенствано изобразяване (advanced rendering), IoT и източници на метаданни, онлайн услуги, усъвършенствано управление на данни, както и пакета от инструменти за разработка на софтуер (SDK) върху платформата на Milestone Systems. Така Milestone Systems ще затвърди водещата си позиция в предоставянето на възможности за обработка на видео и данни от партньори, използващи невронни мрежи, deep learning технологии и изкуствен интелект. Ларс Тингаард, президент и изпълнителен директор на Milestone Systems сподели:

„Пазарните тенденции бързо се променят към обединяване на устройства, изкуствен интелект и усъвършенстван анализ на изображенията с добавяне на информационни обекти. Вярваме, че с увеличаване на капацитета ни за разработка и развитие в тези иновационни области, Milestone Systems ще предостави на партньорите ни нови възможности за пазарен растеж,“ 

Иновация отвъд сигурността
Според Световния икономически форум повече от един трилион сензори ще бъдат свързани към Интернет до 2022 г. Заедно с развитието на тези пазарни тенденции, търсенето на интелигентни решения и технологии за машинно обучение нараства. Oчакванията на мениджърите на компании са технологиите за Интернет на нещата (IoT) и изкуствен интелект да доведат до най-голяма промяна – 73% от тях заявяват, че инвестират в IoT, а 54% в изкуствен интелект (според проучването PwC Global Digital IQ Survey). Като част от дългосрочната си инвестиция в иновации, Milestone Systems ще партнира с водещи технологични компании за разработване на Imaging of Things софтуерни платформи, които да свързват, обединяват и гарантират сигурността на екосистемата от IoT устройства и платформи.

„Целта на Milestone Systems е да бъде част от всяка видео инсталация в света. За да постигнем това, трябва да сме в състояние да предложим най-иновативната платформа за видеотехнологии, която да позволи на нашите партньори да се справят с широкия спектър предизвикателства пред крайните ни клиенти. Искаме да разширим приложението на решенията ни отвъд областта на сигурността, в сфери като интелигентни сгради и умни градове, където нашите видеотехнологии могат да играят жизненоважна роля“, изтъкна Бьорн Ску Ейлертсен, ръководител Развойна дейност в Milestone Systems.

източник: Press

Photo by Stephen Dawson on Unsplash

Вашият коментар