The Blueprint е партньор на първите Employer Branding Awards в България

Г-н Андрю Морис ще връчи специална награда в категория Employer Branding Network

За първи път у нас се организира конкурсът Employer Branding Awards, иницииран от b2b Media, а партньор на събитието е инвестиционната компания The Blueprint. Проектът има за цел да отличи компаниите на българския пазар спрямо техните постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на работодателския бранд.

Създателят на The Blueprint, г-н Андрю Морис, ще бъде сред представителите на бизнеса в журито на конкурса. Той ще има удоволствието да връчи награда в специална категория – Employer Branding Network, по време на награждаването на 19.01.2018 година. Организаторите от b2b Media искат да фокусират вниманието на бизнесът в страната върху значението на това как един бранд се възприема от неговите служители.

С развитието на работната среда и процеси, за всеки един предприемач в световен аспект става все по-ясно, че ключът към успеха не е единствено идеята, ами и хората, които стоят зад нейното изпълнение – т. нар. Employer Branding. Затова е необходимо да се обърне внимание на позиционирането на бранда пред собствените му служители. Важно е да се знае какво е тяхното усещане за принадлежност към компанията, в която работят, към имиджа и успеха ѝ. А лидерите на пазара са наясно, че за да привлекат в редиците си специалисти на високо ниво, те трябва да им предложат адекватно израстване.

Г-н Андрю Морис е сред бизнесмените у нас, които винаги са били категорични по въпроса, че инвестицията в специлисти и хора, на които би могло да бъде предложено бъдещо развитие, носи една огромна част от успехите на всеки проект. Неговото мнение е, че заетите в дадена компания трябва да бъдат неин основен приоритет: „Това винаги е предизвикателство. Залогът да се сформира качествен екип, според мен, е вътрешнофирменото обучение и мотивацията – да се дава кариерно развитие на всеки един от този екип“. Предприемачът е на мнение, че колкото повече се инвестира в способностите на вече наети служители, толкова повече се утвърждава тяхното доверие в компанията. Г-н Морис е убеден, че демонстрирайки лично отношение към хората, с които работи пряко, една фирма може само да спечели тяхната лоялност и да открие в тяхно лице професионалисти, които да останат за дълго. Именно подобен подход към служителите ще търси той в кандидатурите на участниците в конкурса на b2b Media.

Наградите Employer Branding Awards, които за първи път ще бъдат връчени на бизнеса в България, ще дадат ясна представа за популярните политики на развитие на кадрите у нас. Добрите HR практики, възможностите, давани на заетите в дадена компания и тяхното израстване, са част от цялостната картина в една фирма. Журито ще търси новото, нестандартното, но работещото, което гарантира, че мисията на компанията включва и успехът на нейните служители.

 

Последвайте ни във Facebook: The Blueprint

Вашият коментар