The Blueprint с номинация за наградите на ВВВА

Екипът на The Blueprint е щастлив да сподели със своите колеги номинацията си за наградите на British Bulgarian Business Association/Британско – Българска Бизнес Асоциация в категория Breakthrough Trade and Investment – New Мarket Еntry in Bulgaria or the UK. Церемонията се състоя на 27 септември в резиденцията на Посолството на Великобритания у нас.

Призовете, които ВВВА ежегодно раздава, са в четири категории: Trade and Investment Development between Bulgaria and the UK/Развитие на търговията и инвестициите между България и Великобритания,  Breakthrough Trade and Investment – New Мarket Еntry in Bulgaria or the UK/ Пробив в търговията и инвестициите – нов пазар в България или Великобритания, Corporate Social Responsibility/Корпоративна социална отговорност и Contribution to the Development of BBBA/Принос за развитието на ВВВА. По повода г-н Андрю Морис, изпълнителен директор на The Blueprint, сподели: „За мен е удоволствие да сме част от годишните награди на ВВВА и да присъствам на общото събрание на Британско – Българската бизнес асоциация. Беше чест да бъдем номинирани в нашата категория и поздравяваме всички победители в останалите“.

The Blueprint получи номинация в категория Breakthrough Trade and Investment – New Мarket Еntry in Bulgaria or the UK – за развитието на проекта Picmiller у нас. Онлайн платформата, която предоставя обработка на кадри от професионалисти, е първият проект на The Blueprint за България. За само една година той успя да спечели висока разпознаваемост. Негови партньори са организации като Национално Сдружение Недвижими имоти /НСНИ/ и FIABCI. „Неотдавна беше обявено Споразумението за глобално партньорство на Picmiller с FIABCI. Това ни дава възможност да работим с техните над 610 000 членове в 65 страни по света. Сега част от усилията на The Blueprint са насочени към подпомагане на тези компании в популяризирането на продуктите и услугите им. Едновременно с това в момента работим със седем други фирми на българския пазар, желаеще да стъпят на пазари в чужбина“, сподели г-н Морис.

Плановете на The Blueprint са проектите им да се разрастват още, а идеите не спират до тук. Екипът има амбицията да подпомага развитието на все повече чуждестранни компании у нас – като систематизира стъпките, които те трябва да предприемат, за да се реализират на българския пазар. Още един отворен проект пред The Blueprint е модернизирането на Четвърти корпус на Многопрофилната болница в град Червен бряг. Именно подобни инициативи печелят признание на компанията като един от предприемачите в страната. Поради тези причини признанието, каквото са наградите на ВВВА, са истински ценени от всички, заети с развитието на фирмата. А г-н Морис допълва: „The Blueprint ще направи няколко важни съобщения през следващите седмици, допълнително уведомяващи нашите международни бизнес партньори за определени нови проекти, които пускаме на пазара през следващите няколко месеца“.

Вашият коментар