The Blueprint с номинация за наградите на ВВВА

Екипът на The Blueprint е щастлив да сподели със своите колеги номинацията си за наградите на British Bulgarian Business Association/Британско – Българска Бизнес Асоциация в категория Breakthrough Trade and Investment – New Мarket Еntry in Bulgaria or the UK. Церемонията се състоя на 27 септември в резиденцията на Посолството на Великобритания у нас.

Призовете, които ВВВА ежегодно раздава, са в четири категории: Trade and Investment Development between Bulgaria and the UK/Развитие на търговията и инвестициите между България и Великобритания,  Breakthrough Trade and Investment – New Мarket Еntry in Bulgaria or the UK/ Пробив в търговията и инвестициите – нов пазар в България или Великобритания, Corporate Social Responsibility/Корпоративна социална отговорност и Contribution to the Development of BBBA/Принос за развитието на ВВВА. По повода г-н Андрю Морис, изпълнителен директор на The Blueprint, сподели: „За мен е удоволствие да сме част от годишните награди на ВВВА и да присъствам на общото събрание на Британско – Българската бизнес асоциация. Беше чест да бъдем номинирани в нашата категория и поздравяваме всички победители в останалите“.

The Blueprint получи номинация в категория Breakthrough Trade and Investment – New Мarket Еntry in Bulgaria or the UK – за развитието на проекта Picmiller у нас. Онлайн платформата, която предоставя обработка на кадри от професионалисти, е първият проект на The Blueprint за България. За само една година той успя да спечели висока разпознаваемост. Негови партньори са организации като Национално Сдружение Недвижими имоти /НСНИ/ и FIABCI. „Неотдавна беше обявено Споразумението за глобално партньорство на Picmiller с FIABCI. Това ни дава възможност да работим с техните над 610 000 членове в 65 страни по света. Сега част от усилията на The Blueprint са насочени към подпомагане на тези компании в популяризирането на продуктите и услугите им. Едновременно с това в момента работим със седем други фирми на българския пазар, желаеще да стъпят на пазари в чужбина“, сподели г-н Морис.

Плановете на The Blueprint са проектите им да се разрастват още, а идеите не спират до тук. Екипът има амбицията да подпомага развитието на все повече чуждестранни компании у нас – като систематизира стъпките, които те трябва да предприемат, за да се реализират на българския пазар. Още един отворен проект пред The Blueprint е модернизирането на Четвърти корпус на Многопрофилната болница в град Червен бряг. Именно подобни инициативи печелят признание на компанията като един от предприемачите в страната. Поради тези причини признанието, каквото са наградите на ВВВА, са истински ценени от всички, заети с развитието на фирмата. А г-н Морис допълва: „The Blueprint ще направи няколко важни съобщения през следващите седмици, допълнително уведомяващи нашите международни бизнес партньори за определени нови проекти, които пускаме на пазара през следващите няколко месеца“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *