Picmiller прави кадъра печеливш

Кадри, фотографии, изображения… всички те имат нужда от това да бъдат направени и коригирани от специалист, особено когато са създадени с цел бизнес. Много от професионалистите на пазара разчитат на визуализацията, за да продават услугите си. Колко често обаче тази визуализация е качествена и изпълнява това, за което е създадена?
Качественото изображение наистина продава – това е азбучна истина за хора, които вадят хляба си посредством снимкови материали, даващи възможност на клиента да добие ясна представа за продукта, за който плаща. Тук не става дума за специалисти, строго определени от конкретен бранш. Става дума за всички, които имат нужда от качествени изображения в работата си – професионалисти в модната фотография, брокери, онлайн магазини, туристически агенции и още много. При тях обработката на всички заснети кадри е ключов момент от представянето – да бъде направена професионално, без да изменя визията и без да изкривява представите на клиента. В огромна част от случаите хората на бизнеса нямат време да направят това – тук са намесва Picmiller.
Picmiller е финландска компания, предоставяща професионална фоторедакторска услуга, достъпна онлайн 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата, от всяка точка на света. На специална платформа потребителите качват избраните от тях самите кадри, като само 24 часа по-късно те ги получават обратно, обработени от професионални фотографи. Към качваните изображения няма специфични изисквания, освен да са във формат, позволяващ обработка.
Философията на финландската компания е да не изменя по никакъв начин изображението, а само да го направи по-достъпно и реалистично за клиента. По никакъв начин един кадър няма да бъде променен, няма да бъде скрито съдържание или пък добавено такова – специалистите ще се постараят то единствено да отговаря на реалната перцепция на клиента.
Това, съчетано с бързината на услугата, прави Picmiller предпочитан партньор за множество професионалисти. Подобен подход на работа пести много време за посветените на бизнеса, предлага качествени резултати и е опция за сключването на повече сделки. А какво по-голямо обещание към един предприемач? Затова спокойно може да се каже, че Picmiller (http://bit.ly/2n8P1nz) подпомага повишаването на успехите и по-големите печалби.

Последвайте ни във Facebook.

Вашият коментар