Кои са тайните на добрия брокер?

Да закупи жилище за семейството си е мечта за всеки един човек. Кога и как това да се случи е въпрос на възможности и личен избор. Една друга неотменима част в този така важен момент е човешкият фактор в лицето на брокерът по недвижими имоти.

Брокери разни – точно толкова, колкото и възможностите за покупка. От купувача зависи да избере правилният човек. Не е лесно той да бъде открит, но пък добрите специалисти имат своите тайни, по които могат да бъдат разпознати.

Добрите брокери комуникират със своите клиенти – не само в работно време, ами дори и в социалните мрежи. Те се съобразяват изцяло с желанията на хората, наели ги в този така важен за тях момент и не им губят времето – ходят на огледи само тогава, когато в това има смисъл. Действат бързо и дори поставената им задача да е повече от трудна, дават всичко от себе си, за да открият точния имот за своите клиенти. Предоставят само достоверна и проверена информация – какво е състоянието на този имот, би ли имала утежнения сделката, какви и къде са подводните камъни.

При добрите брокери цялата тази информация обикновено е придружена с нагледен снимков материал. Той показва всичко, което е необходимо на потенциалния купувач за да вземе решение – да или не. Снимката демонстрира качествата на жилището, но за да го направи, тя самата трябва да бъде не просто добра, ами да бъде обработена по най-добрия възможен начин. Тук на сцената излизат специалистите на Picmiller.

Picmiller е висококачествена услуга, насочена към професионалисти в бранша на недвижимите имоти и всички, чиито бизнес е свързан с фото обработката. Финландската компания предоставя обработка на кадри чрез най-добрите методи и от професионалисти в бранша – необходимо е само снимките да бъдат изпратени и 24 часа по-късно те ще бъдат върнати обратно. Picmiller не е програма, не е и софтуер – достъп до платформата има всеки регистрирал се, 24 часа, 7 дни в седмицата. Снимки могат да бъдат качвани по всяко време и от всяка точка. По този начин финландската компания пести време и усилия на един специалист по недвижими имоти, давайки му възможност да се занимае с нещо много по-важно – своите клиенти.

Именно поради тези причини може да бъде казано, че Picmiller е един истински ценен помощник в работата на брокерите. И към набора от качества, които трябва да притежава един специалист, на когото човек да се довери в толкова важен момент от живота си, добавянето на тази услуга е само още едно улеснение по пътя към сбъдването на мечтата – дом за семейството.

Facebook/ Picmiller

Прочетете още:

Качеството на изображенията е от основно значение в продажбата на имоти

Picmiller не изменя визията, а й добавя стойност

Вашият коментар