Анди Морис представи Picmiller на конференцията на FIABCI в Ница

Успехите на платформата за професионална обработка на кадри Picmiller стават все повече и повече. Преди броени дни Анди Морис, представител на финландската компания за България, се срещна с изпълнителния директор на FIABCI – International Real Estate Federation – г-н Киркор Аждерханян и запозна с възможностите на сайта специалистите на организацията по време на тяхната месечна среща в Ница, Франция.

FIABCI – International Real Estate Federation е най-представителната организация на индустрията на недвижимите имоти в света. Част от организацията са професионалисти от 65 страни, включително 100 професионални сдружения, 65 академични институции и 3000 индивидуални членове от всички професии в сектора на недвижимите имоти. FIABCI притежава специален консултативен статут към Икономическия и социален съвет (ИКОСОС) на Организацията на обединените нации.

Именно сериозната заетост на членовете на FIABCI и възможността за улеснение в забързания им графика, която предоставя Picmiller, правят финландската услуга толкова интересна за професионалните брокери. Лесното управление при редакцията на изображения – изпращането им на професионален фото редактор, сваля голяма част от напрежението, което специалистите в областта на недвижимите имоти изпитват при представянето на един обект. Така само в рамките на 24 часа те могат да помислят за редица други важни аспекти по една сделка за недвижимост, отколкото досега. Улесненият достъп до платформата им дава възможност да изпращат и съответно да получават снимки от всяка една точка, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. А когато имат нужда от бърза и експедитивна работа, просто трябва да използват VIP услугата на Picmiller, при която получават изображенията след едва 2 часа.

Услугата на Picmiller предопределя успеха й сред клиентите – брокерите на имоти, а специалистите на FIABCI – International Real Estate Federation работят на високо професионално ниво, каквото е и това на финландската компания. Компанията, която работи успешно през последните години на скандинавските пазари, от последните два месеца, вече е достъпна и за българските специалисти.

Следвайте Picmiller във Фейсбук.

Вашият коментар